petek, 06. februar 2015

IZZIV #127: NEGATIV

Pozdravček!

A vas je danes že zametel sneg? Pri nas ga je cca 50 cm in še pada in pada. Vzdušje je res zimsko. Komaj čakam, da posije sonček in nam zimska idila pričara super vzdušje. Obožujem zasneženo pokrajino v sončnem vremenu.
Danes pa je vreme kot nalašč za ustvarjanje. V Craft-alnici imajo super izziv, ki se imenuje NEGATIV. Želijo, da uporabimo negative od izrezovanja s šablonicami, ki jih navadno vržemo stran. To pa je res že neke vrste recikliranje. Tudi sama zelo rada recikliram razne stvari in jih z malo domišljije spremenim v čudovite izdelke.
Ker ima prijateljica čez nekaj dni rojstni dan sem se odločila, da ji podarim eno malenkost. Vem da obožuje sveče in svečke in pri njej vedno diši po njih. Zato sem se odločila, da ji podarim čajne dišeče svečke. Naredila sem škatlico in prvo stran okrasila.


Uporabila sem papir iz zaloge in štampiljko HC z metuljčki. Vijugice sem okrasila z zlatimi finimi bleščicami.Metuljče sem pobarvala s Chalk Ink-iin jih premazala s Crackle accents (upam da so razpoke dobro vidne).In v notranjosti sem uporabila negativ, da so svečke lepo vidne.Dodala sem še zelen trakec in nekaj Liquid pearls pikic.

Izdelek prijavljam na IZZIV #127 v Craft-alnici.

Lep dan še naprej.

Vesna

3 komentarji:

 1. Lepa škatlica in krasno darilo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Oooo, kako si se znašla z negativom, škoda le, da ni na prvi strani.
  Hvala, da si se nam pridružila in srečno pri izzivu Craft-alnice. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepa škatlica je nastala :-))
  Hvala, ker se igraš z nama v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši