sobota, 3. januar 2015

SONČNICE ZA ZAČETEK LETA

Pozdravljeni!

Najprej naj vsem skupaj zaželim veliko dobrega v letu 2015. Naj se vam uresničijo vse skrite želje, predvsem pa vam želim veliko zdravja.

In ker nas je zajel polarni mraz s prihodom novega leta sem se odločila, da naredim voščilnico s sončnicami, da se malo ogrejem. Voščolnica sicer še nima lastnika, vendar je vedno dobro imeti kakšno na zalogi, da me ne preseneti in pri roki n bi imela voščilnice. Odločila sem se, da jo bom nekomu podarila za 50. rojstni dan. Vse sončnice so narejene ročno in sicer sem za njih uporabila HC štampiljke in jih izrezala s Spelbinders šablono, nato pa sem jih še pobarvala s pomočjo blazinice za štampiljke. Vse kar mi je preostalo je, da jih še sestavim oziroma zlepim skupaj in jih oblikujem. Za bolj realističen videz sem jim "ukrivila" konce cvetov. Na sredino sončnic sem dala Gala glitz rjave barve. Da pa sem dopolnila clotem izgled sem dodala še metuljčka iz apirja (štampiljka ravno tako od HC) in nekaj bleščic na robovih papirja (upam, da so dobro vidne). Tudi papir, ki sem ga uporabila je od proizvajalca HC.












Voščilnico prijavljam na:
IZZIV #124, v Craft-alnici, kjer je tema KARKOLI
- Izziv pri Divas by design, kjer je tema Dec 17th Team B Anything goes

lp

Vesna

4 komentarji:

  1. Vau, čisto sama si naredila sončnice! Fantastične so in voščilnica kot celota je zelooo lepa :-))
    Hvala, ker se igraš z nama v zadnjem 2014 izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna voščilnica, naredila si krasne sončnice.

    OdgovoriIzbriši
  3. Noro lepe sončnice, kar kličejo po poletju v teh zimskih in mrzlih dneh.
    Hvala, da si se nama pridružila v zadnjem izzivu Craft-alnice v letu 2014. Srečno v novem letu tudi tebi in tvojim, pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa ti si prava cvetličarka! Ustvarjaš tako realistične ali bolje pravljične rožice, da se ne morem nagledat. Vse so lepe, ampak te sončnice in voščilnica v celoti, je pa nekaj daleč najlepšega.

    OdgovoriIzbriši