sobota, 17. oktober 2015

NAGRADNA IGRA

Dober večer! 

Upam, da je tudi pri danes posijalo vsaj malo sončka. Za vse imam eno nagradno igro. Zanima me ali ste pripravljene ustvarjalke na novo spleno trgovino s pripomočki za ustvarjanje?
Nagradna igra pa poteka takole:
1. Napišite kakšno naj bo ime spletne trgovine (preferiram ime v angleškem jeziku, seveda je dovoljeno tudi ime v slovenščini in upoštevala bom tudi izvirnost)
2. Napišite kakšen material želite da bi bil v trgovini (proizvajalce, ki jih v Sloveniji še ni in bi si želele, da bi ga lahko kupovale tudi pri nas)
Izmed vseh sodelujočih bom izbrala eno ime za spletno trgovino z ustvarjalnim programom in nagradila avtorja imena z darilom v skupni vrednosti več kot 40 eur.
Čas imate do petka (23.10. 2015) do 23.59.
Se že veselim vaših predlogov. Ni pa to zadnja nagradna igra pred odprtjem trgovine, zato spremljajte moj FB profil in če še niste postanite sledilec/-ka na mojem blogu.
Kmalu tudi objavim fotografijo nagrade.
Se že veselim vaših predlogov.

LP

Vesna

2 komentarja:

  1. Pozdravljena,
    sicer pozdravljam idejo, a menim da je Slovenski prostor premajhen, da preživi toliko ustvarjalnih trgovinic. Itak pa nebi mogla vsem v vsem ustrežit ;) Srečno od ideje do uresničitve, pozdrav P

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj kako težko je tako na hitro izbrati ime
    moji predlogi ART design, Dream avenue,Creative corner- ne vem kam ciljaš-kaj bo vodilo, kateri izdelki.
    Želela pa bi si GO CREATE izdelke v Sloveniji,
    lp Tamara
    vso srečo na tvoji poti

    OdgovoriIzbriši