sreda, 24. junij 2015

POROČNA ŠKATLICA

Pozdravljene!

Junij je čas porok. In letos jih je res veliko. In tudi jaz sem ustvarila še eno v seriji škatlic za poročno darilo v katero se da lahko denar. Ker je poroka v rdeče-beli barvi sem naredila škatlico v tej kombinaciji. Rdeča res deluje bogato in kraljevsko za poroko.Prvič sem uporabila tudi stencil šablono s srčki, ki simbolizirajo ljubezen. In teh je res veliko. Uporabila sem tudi dodatek poročnega para iz lepenke, cottage cutz (dva golobčka) in memory box (metulji) šablone.



















Škatlico prijavljam v Craft-alnico na IZZIV #137, kjer je tema Karkoli, samo voščilnica ne.

Veselim se že vaših komentarjev. Če še niste postanite moj sledilec, da ne zamudite presenečenja, ki ga bom kmalu pripravila.

lp

Vesna

9 komentarjev:

  1. čudovita škatlica, res kraljevska, pa vsi ti čudoviti dodatki, sploh tale mladoporočenca na kolesu in metulj so mi všeč ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito poročno škatlico si izdelala. Zelo lepo si jo okrasila. Poročni par na kolesu mi je zelo všeč. Super, ker si se odločila za rdečo barvo, barvo ljubezni. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je
    in ravno vsega je dovolj
    lep dan
    Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna, bogata, svetleča škatlica.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooo, kako elegantna škatlica, čisto vse na njej mi je všeč. Najbolj pa parček na kolesu, ki majčkeno razbije strogo eleganco in doda igrivost.
    Hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito škatlico si naredila in všeč mi je močna rdeča barva in ker si uporabila svetleč papir. Zelo lepo si okrasila njene strani :-)) Krasno darilo.
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf šjora tole pa je prava paša za oči :)! Zelo bogata škatlica v zaljubljenih barvah, tale dva kolesarj apa dasta piko na i srčkasti celoti -res super darilce.

    OdgovoriIzbriši