sobota, 20. junij 2015

OTROŠKA VOŠČILNICA

Pozdravljene!

Zadnjič sem si končno kupila novo šablonico, ki jo že nekaj časa opazujem. Gre za super luštno šablonico žirafice od proizvajalca Cottage cutz. In ker je že sama po sebi šablonica lepa sem se odločila za CAS voščilnico za dojenčke. Uporabila sem še robno šablonico Cottage cutz z otroškim motivom. Štampiljki "mala mis" in "deček je" sta tudi moja nova pridobitev (poleg šablonice). Papir, ki sem ga uporabila je iz zaloge. In da voščilnica ne bo delovala prazno sem dodala še zvezdice, ki delujejo prav čarobno (s temi zvezdicami imam že celo štorijo - drugače so te zvezdice namenjene kot kozmetični izdelek za obraz, dobila pa sem jih v osnovni šoli od sošolke, torej se z mano potepajo že 15 let in vedno mi jih je bilo škoda vreči stran, saj sem si vedno govorila da bodo že prišle prav, in res je tako, heheheh).





Voščilnici prijavljam na IZZIV #136 v Craft-alnici, kjer je tema nekaj novega, nekaj starega. Kotsem že zgoraj opisala imam novo šablonico žirafe in štampiljke, papir in robna šablona pa sta stara. Aja pa da ne pozabim, zvezdice so tudi stare ;)

Se kmalu spet slišimo.

Vesna

7 komentarjev:

  1. Lepo si uporabila "stare" zvezdice in popestrila zelooo cart voščilnici za novorojenčka. Žirafica je tako hvaležen motiv za oba spola :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo sta simpatični :-)) Obe sta lepi v bež barvi!
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v Craft-alnici ... Srečno

    OdgovoriIzbriši
  3. Lušni voščilnici si ustvarila in zelo lepo kombinirala stare in nove ustvarjalne pripomočke. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. No vidiš, pa res enkrat vse prav pride :) Lušni sta obe.

    OdgovoriIzbriši
  5. obe sta cart, žirafica pa sploh, všeč mi je tale bordura in pa oh, zvezdice s svojo lepo zgodbo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo luštni voščilnici, krasno si uporabila stare zvezdice poleg novih šablonic.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši