četrtek, 30. april 2015

POROKA

Pozdravljene!

Vsem želim vesel praznik dela, ki ga jutri praznujemo. Končno sem se tudi jaz lotila izdelave knjigice za par, ki se poroči. Knjiga je namenjena darilu, ki je dan danes največkrat denar, zato knjiga vsebuje na notranji strani žepek, kamor se lahko zatakne denar. Knjigica je v vijola barvah. V notranjosti knjige je srček iz rožic in veliko perlic ter verz. Zunanjost pa sem okrasila z nekaj rožicami in uporabila sem prečudovito štampiljko Wedding Tilda in kolekcije Special Moment. Seveda brez bleščic na obleki in šopku ni šlo.












Knjigico prijavljam na naslednje izzive:
IZZIV #133 v Craft-alnici, kjer je tema izziva Slika kot inspiracija
Simply Magnolia, kjer je tema izziva Anything goes
IZZIV #152, pri Tilda's town, kjer je tema Anything goes
Marvelous Magnolia Challenge Blog, kjer je tema Girly
Live & Love Craft's Inspiration and Challenge Blog, kjer je tema Signs of Spring.

Lp

Vesna

petek, 24. april 2015

ZA POSEBNO OSEBO

Pozdravljene!

Končno sem se lotila tudi izdelave voščilnice za prav posebno osebo, ki mi velikokrat stoji ob strani. Lahko jo pokličem kadarkoli in vedno mi bo prisluhnila. In za take osebe v življenju moramo biti hvaležni. Naredila sem voščilnico za katero sem kot osrednji motiv izbrala štampiljko Tilda in evening dress iz kolekcije Moscow circus collection. Prazen prostor okoli Tilde sem zapolnila še z štampiljko Magnolia metuljev in napisa (ne vem točno iz katerih kolekcij so). Papir, ki sem ga uporabila je od proizvajalca Reprint. Dodala sem še veliko rožic in seveda pri meni brez bleščic skoraj ne gre, zato sem jih dodala na obleko Tilde (upam, da se na fotografiji dobro vidijo). V kotu voščilnice pa je še napis You're one in a million. Napis se mi je za osebo zdel ravno pravšnji.










Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
All about Magnolia challenge, kjer je tema Anything goes
Magnolia Forever, kjer je tema Butterflies (čeprav sem metuljčke uporabila le kot štampiljko okoli Tilde)
Simply Magnolia, kjer je tema Anything goes
Tilda's town challenge #151, kjer je tema Special occasions

lp

Vesna

sobota, 18. april 2015

ZA 50 LET

Pozdravljeni!

Že skoraj mesec dni je minilo od moje zadnje objave. Kako čas hitro beži. Še posebej pa me zaposli naša punca. ki pridno raste in me vsak dan nasmeji. Zvečer pa najdem tudi nekaj časa za ustvarjanje. Tako je nastala voščilnica za gospoda, ki je dopolnil 50 let in se srečal z abrahamom. Voščilnica je v rjavih odtenkih. Uporabila sem Magnolia štampiljko Edwin with Derbyhat iz kolekcije Little London Collection 2013. Na voščilnice sem dodala še dva metalna okraska, in sicer ključ in majhne gumbke ter mašnico iz kuhinjske vrvice. Papir, ki sem ga uporabila je iz moje zaloge.

In kakšen se vam zdi končni izdelek?









Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- All about Magnolia challenge #1, kjer je tema Anything Goes
Midweek Magnolias #111, kjer je tema Show us some metal - real or faux
- Tilda's town challenge #151, kjer je tema Special occasions
- praznovanje Z BLOGA NA BLOG v Craft-alnici

Lep pozdrav do naslednjič.

Vesna