nedelja, 7. april 2013

BARVNA INSPIRACIJA

Pozdravljene!

Vikend gre počasi h koncu. Kako hitro se obrne čas, ko nekaj ustvarjaš. Cel vikend sem ustvarjala in bila na koncu zadovoljna sama s sabo. Ko ustvarjam imam čas le zase in dam možgane na pašo. Izdelala sem voščilnico za prijateljico, začela pa sem stvarjatu tudi s servietno tehniko. Tudi ta izdelek vam kmalu pokažem. Ker je pomlad tu, sonca pa od nikoder, se mi je zdel izziv v Craft.alnici kot nalašč. Tema je Barvna inspiracija in barve so čudovite, ki ti pričarajo pomlad. Zato spodnjo voščilnico prijavljam na izziv #79 v CRAFT-alnici.


Tildo sem pobarvala z Distress inki.






Dodala sem nekaj bleščic (brez njih skoraj ne morem).


Dodala sem še rožice in nekaj perlic.


Seveda so bleščice tudi na rožicah.



Vse na zgornji sliki sem izdelala sama.

Pa lep preostanek nedelje vam želim.

Vesna

četrtek, 4. april 2013

SPOMIN NA POLETJE

Pozdravljeni!

To vreme je pa res neverjetno. Še vedno je zelo mrzlo, pa čeprav smo že pošteno zakorakali v pomlad. In ker sem z mislimi že v poletju in kje bom preživela dopust sem se odločila narediti voščilnico kjer je tema čisto poletna, Izbrala sem Tildo z daljnogledom. Upam, da bo poletje čim prej tukaj in se pokaže sonce, da me segreje. Da pa ne bom dolgovezila, vam predstavljam slike voščilnice.


 Motiv sem pobarvala z Distress blazinicami.





Dodala sem še nekaj rožic....


... in mornarski vozel.






Za spomin na morje pa še majhno školjko.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Izziv #1 pri INKY CHICKS, kjer je tema izziva, da uporabiš dve štampiljki (ena od teh dveh mora biti za ozadje) - to pri moji voščilnici predstavlja reševalni stol,
- izziv tedna #55 pri MIDWEEK MAGNOLIAS, kjer je tema izziva How charming
- izziv pri SYMON SAYS STAMP AND SHOW, kjer je tema izziva Very strict challenge (to je bila prvoaprilska šala), prijaviš lahko kateri koli izdelek.
- izziv pri SIMPLY MAGNOLIA, kjer je tema izziva Hats off to you (uporabiti je potrebno Tildo ali Edwina, ki imata pokrivalo ali klobuk).

Lep dan,

Vesna

torek, 2. april 2013

KUVERTA ZA POROČNO DARILO

Ponovno pozdravljeni!

Le kdo nima dileme kaj podariti poročnemu paru za darilo? To je moja največja težava, saj se mi zdi, da se vsi okoli mene poročajo. In vedno imam problem kaj podariti paru, ki že kar nekaj časa živita skupaj in imata vse kar potrebujeta. Pa vendarle si v teh težkih časih recesije lahko le še redko kdo privošči kakšno razvajanje v termah s kakšno masažo in kozarcem dobre penine. Ker pa se nekako ne spodobi, da daš iz rok le belo kuverto sem jo jaz malo olepšala. Tako ni potrebno iti v cvetličarno in tam drago plačati za zavijanje, ki pa na koncu ni nič posebnega (le kartonska podlaga ovita v papir in morda kakšen cvet). Res je, da sem morala vložiti kar nekaj truda, saj so rožice na kuverti ročno izdelane in sem jih cel vikend delala (naredila sem celo serijo rožic - še za vnaprej), ampak na koncu je stvar vredna truda in je tudi veliko bolj osebna. S tem pokažeš nekomu, da si razmišljal o njem kaj mu boš dal za darilo in vsakdo na koncu ceni ves vloženi trud.

Ker je kuverta oziroma papir, ki sem ga uporabila nekako vintage (ima natiskano čipko in upam da se to na slikah dobro vidi) izdelek prijavljam na Izziv #78 na CRAFT-alnici, kjer je tema Vintage.














TILDA NA KONJU

Pozdravljene ustvarjalke!

Da boste videle, da v vsem tem času, ko nisem nič objavila nisem bila brez dela vam spodaj pokažem voščilnico, ki sem jo naredila. Voščilnica ni bila nemenjena nikomur (vsaj zaenkrat še ne) in jo ponosno razkazujem v svojem delovnem kotičku. Namreč v najhujših pripravah na zagovor magistrke naloge sem prejela paket s tema dvema štampiljkama in enostavno sem se usedla in naredila voščilnico. Upam, da bo kmalu komu polepšala dan.

Vošilnico prijavljam na Izziv #78 v CRAFT-alnici, kjer je tema izziva Vintage in na izziv Week #54 pri MIDWEEK MAGNOLIAS, kjer je tema izziva My favourite stamp. Na slednji izziv jo prijavljam, ker sta to eni izmed mojih najljubših štampiljk do sedaj in krasno in enostavno se ju da maskirati.














Pa lep preostanek večera vsem.

Vesna

VELIKONOČNE KOŠARICE

Pozdravljeni!

Evo in sem končno nazaj. Minilo je že kar nekaj časa od moje zadnje objave, ampak v vsem tem času nisem nikakor počivala. Nekaj časa sem porabila za razna ustvarjanja, večino časa pa sem porabila za dokončanje magistrskega študija. In ja, sedaj se lahko končno pohvalim, da sem magistrirala in bom imela več časa za ustvarjanje. Sicer je ta objava malo pozna, ampak vseeno vam pokažem čudovite košarice z velikonočnimi dobrotami, ki sem jih naredila za tri otroke moje prijateljice. Seveda so se vsebine zelo razveselili, Upam, da ste preživeli lepe velikonočne praznike v krogu ljudi, ki vam največ pomenijo.

Spodaj pa si le oglejte slike košaric. Narejene so iz tršega papirja. V bistvu je izdelava košaric zelo preprosta in je primerna tudi za ustvarjanje skupaj z otroki. Vanjo pa lahko damo npr. piškote za sodelavko za dobro jutro, najljubše bombone za otroke, velikonočne pirhe oziroma kar vam pade na pamet.














Lep pozdrav in vnaprej hvala za komentarje.

Vesna